søndag 27. juni 2010

Kjøkkenet vårt Før- og etter...

Kom over desse bilda på datamaskina til husbonden, å tenkte at eg måtte dele desse med dokke, vise kor stor forandring litt maling, fliser, ny benkeplate og knottar kan gjer!


Her er kjøkkenet slik det var! Forferdelig!
Storebror for eit par år sidan... likar å hjelpe mamma og pappa på kjøkkenet! :)
Grusom blå og raud-farge, kunna det vår verre??


Verste er at slik hadde vi det i 6 år... Når vi kjøpte huset, flytta vi inn utan å gjere noko, tenkte å ta det etter kvart, vi mala fyrst stua, så vart eg gravid, då var det berre å legge malinga på is... Når lisje-prinsen var 8 mnd, vart eg gravid igjen... :) Etter det, har det våre litt fram og tilbake med ting vi har gjort, prioritert ting som har måtta takast! Pussa opp barnerommet, gjort litt i kjellaren, der vi leiger ut leilighet, osv... So var det eit år med bryllaupsplanlegging, deretter bryllaup med etterfølgande graviditet, -igjen! :) Men då tok vi å flytta på loftet, for no var det liksom nok, desse bilda talar no for seg sjølv... hehe... Mens vi budde på loftet å venta på lisje-mora, pussa husbonden opp hovudetasja; stue, spisestue, kjøkken og inner-gang! (yttergangen står snart for tur) Det var HÆRLIG å kome oss ned igjen til lyse og trivlige rom! :)


Her kjem nokren etter-bilder av kjøkkenet... :)

Nokren detaljebilder frå kjøkkenet...

Med desse bilda frå mitt kjøkken før og etter, ønsker eg dokke ein strålandes mandag! :)

Klem Sheila! :)

2 kommentarer:

* Hege`s Cute N Cool Blog * sa...

Hei Sheila :))

Ja skal si det var mørke farger på det kjøkkenet før hehe...det ble hvertfall stor forskjell med litt maling og rett lekkert!!

E innom for å ønske dej en fin sommer ♥ Må kose dej!!

Klem Hege :))

sylvia sa...

heisan.
såå nydelig det ble på kjøkkenet ditt,stor forandring.
klem fra sylvia