fredag 25. juni 2010

Endelig! :)

No har endelig husbonden komt heim att! :D Gutane har forberedd seg i fleire dagar, perla former som vi har strykt, plukka blomster, teikna og laga kort til han! :)
Endelig har det gått 6 mnd sidan vi mala stuene og innergangen, vi mala med miljøvennlig maling, og etter at ein har mala med slik maling, skal ikkje man tenne lys, telys/stearinlys på eit halvt år, pga at man kan få "heksesot", då lagar det seg stygge aske/sot-flekkar på veggane, spesielt i alle hjørner, og det er bortimot umulig å vaske bort. Og vi aktar ikkje å male opp att enda ein gong, so vi har holdt denne regelen, og ikkje tent eit einaste lys sidan før jul! Det etterlengta levandes lyset vart tent i kveld! I ei lykt som heng på knaggen i spisestua! :) Rart kor man saknar slike små detaljar, men levande lys er no berre sooo kos da! :)

Jonsokkfeiring! :)
På jonsokk slo vi oss i hop med eit vannepar, for på stranda og grilla, gutane fekk vasse/bade, ride på hest, leike og vi storkosa oss! :)
Det var visst nokon som hadde bestilt sommar-ver også til dagen, so det var hærlege temperaturar, sol og alt var berre skjønt! :)

Ønsker alle ein triveleg fredag, eg skal kose meg saman med min kjære! :)
Klem Sheila! :)

1 kommentar:

Renate sa...

Heia!! :)

Oioioi,ikkje brent lys på eit halvt år?? det ha ej aldri klart,max 1 veke!! ;) Flinke,merka det sota en del ja.. :)

Kose dej masse med mannen,godt å kjenne at det fortsatt kribla i magen når dei kjem heim,sant?? =)

God helg til dej å dine!! Klem