onsdag 21. april 2010

Onsdag!

Heisann!
Idag har eg våre på barselgruppe, vi var berre tre stk idag, eller tre vaksne og tre babyar, men kosa oss uansett! Fekk servert ei himmelsk black-bean suppe og ei nydelig sjokoladekake! :) Mmmm...
Er litt forskjell på ungane på 8 mnd, somme har teke til å krype, andre tek livet fortsatt veldig med ro... Ein har fått 7 tenner, mens ei anna ikkje har teikn til den fyrste enda, nåkren klappar søte, mens andre vinkar, nåkren visar med hendene kor stooore dei er! :) So søøøte! :) Men heldigvis er det store slingringsmål på kva som er "normalt"! :)
Her kjem eit par bilder av stua denne hærlege solskinsdagen! :)
Det er som eg har sagt før, fortsatt litt tomt i stua vår etter at vi mala den, har ikkje lyst å lage masse hull og merker i veggane før eg er sikker på det eg skal henge opp. Har enda ikkje fått forstørra bryllaupsbilde av oss, som sjølvsagt skal på veggen, har eit par maleri som eg skulla hengt opp, men ikkje er sikker på kvar eg vil ha dei... Har eit gammalt klokkeur som eg har arva av verdens snildaste morfar, som han hadde arva av sine besteforeldre, den er veldig spesiell for meg, men den har heller ikkje fått seg plass på veggen enda... Skal vise dokke bilde av den ein annan dag! :)
Eine vinduskarmen... Likar denne engelen, ein lysestake vi fekk i bryllaupsgåve! :) Skulla tatt litt fleire detalje-bilder, men gjekk tom for straum på kameraet, so det tek eg igjen... :)
Ønsker dokke ein fin onsdags-kveld! :)
Klem Sheila!

4 kommentarer:

Siljes Hobbyrom sa...

Masse lekkert! Kjenner til det med de spikerhullene ja... Blir gøy og se når alt kommer på plass ;)

Må ha en topp dag imorgen!
Klem Silje

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Stuen deres er kjempefin, ser at du har masse vakre detaljer i bakgrunnen også. ♥

Gleder meg til å se flere bilder ! :)

Natti natt, sove godt ! ♥

Klem Anette :)

sylvia sa...

hei.
koselig med sånne treff.
nydelig stue du har,ja ting må finne sin plass,går etterhvert skal du se.
ønsker deg en nydelig dag.
klem fra sylvia

* Hege`s Cute N Cool Blog * sa...

Hei ♥

Flott dokke kosa dokke da!!! ☺☺☺ Nydelige bilder!!! Kjempekoselig he du det , enig i att en må vite kor en vil ha ting først....før en laga stygge merke i veggane hehe!!

Jess jess fikk lagt skipsgolv på første stua i går kveld!! Trur det blir fint... Bli kjekt å bli ferdig ☺

Ønske dej en herlig helg , kose dej!!!! ☺♥☺♥☺

Klem fra mej ♥