tirsdag 27. april 2010

Husvask og litt ommøblering...

Heisann! :)
Idag har eg rydda og vaska i huset, gjort det reint og fint til min kjære kjem heim i morga kveld! Har våre so fint ver idag, so tepper og dyner har fått hengt ute heeeile dagen, deili! :) Gledar meg til å legge meg i kveld! :)
Prøvar å flytte på ting og tang for å finne den rette plassen til det nye maleriet mitt! :) ...kansje her, eller ikkje?! :) (No står det berre å kvilar på kommoden) Denne lisje komoden henta eg frå gangen, og flytta vekk ei bokhylle som stod her før. Veit ikkje om det skal vere slik, men foreløpig får det stå, men heng ikkje opp maleriet enda, prøve litt fleire muligheiter før eg lagar hol i veggen... :P

Fine blomster i duse fargar! :)

Er blitt ganske glad i skrivepulten og tallerkenhylla mi som eg mala og skifta knottar på... Synest dei passar so godt ilag! :) ...nesten som om dei er skapt for kvarandre! :)Fyrste skona til storebror, i str. 13. Søte med snoopi på! :)


Litt detaljar frå pulten...
På kalendaren idag står det:
"Det herlige med vennskap er ...inspirasjonen som kommer når du oppdager at noen andre tror på deg og er villig til å tiltro deg sitt vennskap."
Denne gamle bilbelen (under norges-glaset) er også eit funn frå ein bruktbutikk for ei tid tilbake... Den er frå 1936! Likar gamle ting, det er som om det er sjel i dei! :)

Lillemor røyste seg opp for fyrste gong idag, her ved leikebordet sitt! :) Er so stolt av lisjemora mi! :) Tok tak i bordet og drog seg opp, går so fort fram at eg kan ikkje tru det, er so glad for at eg skal vere heime saman med ho eit år til! :) :)

Eg gledar meg slik til å få heimatt kjæresten min imorga, eg har sommarfuglar i magen! :) Er so deilig å vere forelska! :D
Ha ein fortsatt fin tirsdags kveld, eg skal hive på meg pysjamas og kose meg på sofaen med pledd og Frustrerte fruer!
Klem Sheila! :)

2 kommentarer:

lisje astrid's husblogg sa...

HEI♥
Husvask fører alltid med seg forandrin i ei eller anna form;)Blir såååå masse kjekkare då!
Masse flotte detaljar du viser!
Å ja!Eg trur desse møblane dine er skapt for kvarandre!Dei er berre sååååååå lekre!I LOVE♥
Skrik ut om du høyrer om nokon som vil selje ein slik skrivepult!Eg vert gal av å leite!Hehe:)Er berre altfor utålmodeg av meg..
Har sørfa gjennom Finn leeenge,det same på bruktbutikkane!
Eg får nesten summarfuglar ilag med deg når eg les at du får att husbonden i morga;)

Sjå lisje prinsessa da!
Kjempe flink og kjempe søt♥
Du er ei god mamma,du Sheila♥
Nyt kvelden i pysjen og sov søtt i nye sengklær;)
Klem frå Astrid♥

Anette (Hvit Romantikk) sa...

God kveld ! ♥

Jeg har også byttet om på ting i stuen når jeg holdt på med husvask i dag, hihi... Forandring fryder vet du. ;)

Nydelige bilder du viser. Og er enig med Astrid her om at du har nok helt rett i at tallerkenhylla og pulten er skapt for hverandre. ♥

For en nydelig og flink prinsesse du har ! ♥

Nyt resten av kvelden ! ♥

Klem Anette