onsdag 13. juli 2011

Ein fin dag!

Lillemor elskar å trille tur med pusen, pusen driv å stikk av, so den likar det ikkje fullt so godt... Men då hentar berre lillemor han igjen å puttar han tilbake i vogna! :)


Vi blei monge til middag idag, hadde invitert søstra mi og sonen henna på kylling idag, og like før middagen var klar kom onkelen min og minstesøstra vår på besøk, då måtte sjølsagt dei også få middag, so eg fann ein grillbiff i kjøleskapet som vi suplerte med, so delte vi broderlig og alle blei mette og go! :)
Dagens middag! :)

Etter middag fekk vi besøk av tre søte til; venninda mi og dei to skjønne prinsessene henna... :) Her sit lillemor og venninda si og les bok ute i sola! :)

På vei til å sette oss inn i bilen, la ungane merke til et baby-piggsvin som hadde forvilla seg heilt ned til trappa vår, det var av stor interesse for alle dei små! :)

For ein vi er glad i nermar det seg ein stor fødselsdag, og eg og søstra mi har våre å handla gåve idag! Her køyrer eg tilhengar for aller fyrste gong, føler meg litt tøff der eg sit! ;)

Eit siste bilde idag av storebror og Pinky som kosar seg med salte seigemenn og Donald Duck på t-v... :)

...enn so lenge går det greit med pusen, litt nysing pågår i heimen, men vi prøvar fortsatt og håper det skal gå seg til! :)


Fin kveld til dokke!


Sheila! :)


1 kommentar:

Anonym sa...

Koselig bilder :))