onsdag 10. mars 2010

Shiseido!

Heisann alle sammen! :)

Beklagar at eg ikkje har posta innlegg dei siste dagane, har våre litt opptatt med min kjære, våre på kurs med jobben, og på laurdagskvelden var vi på middag saman med tre andre par. Hadde bestilte bord på Big horn steak house, der vi fekk eit heilt fortreffelig måltid og kosa oss med god vin til! Tok 23.00 båten heim, og dro då opp til det eine paret for enda litt meir kos og god vin... :) Måtte nesten nytte høvet, hadde alle tre ungane på overnatting, lillemor for aller fyrste gong! Og det gjekk kjempebra! :)
Viktig med litt kvalitetstid som kjærestar!

Som eg nemte, var eg på kurs med jobben, likar å holde meg litt inne med kva som er nytt, osv sjølv om eg er i permisjon... Det var eit utrulig innholdsrikt kurs, veldig spennande!
Shiseido!
Her er serien som står på baderomshylla mi! :)


Det var eit Shiseido-kurs, eg brenn for Shiseido!!! Det er eit 130 års gammalt, japansk merke innen hudpleie, kropp og make-up! Eg er sooo fasinert av det merket, mange har aldri høyrt om merket, det er fordi dei brukar ikkje pengar på markedsføring, dei meinar at produka skal tale for seg sjølv! Dei brukar heller pengar på forskning, dei forskar på eit produkt i 5 til 8 år før dei slepp dei på markedet. Også gir dei prosenta (trur det er 5 % av overskuddet) til regnskogar! På verdsbasis er det eit av dei største merka! Her på det øverste bildet er serien eg brukar, den forebygg, gir ei utrulig glød i huda, og perfekt utstråling! Og har ei heilt hærlig duft på produkta! Shiseido er kjendt for si nytenking innan aromateknologi, dufta i ALLE produkta deira har ei bestemt duft, med ei spesiell virkning, for ex avslappande eller energigivande, duftnotar som påverkar oss både fysisk og psykisk! Imponerande!

Når vi er på kurs får vi alltid fine gaver, denne gongen fekk vi ein ny, heilt hærlig dysj/peeleng-krem for kropp, den var sjølvsagt utruuulig god! So fekk vi ein fin base-skygge (bildet under) Skyggane til Shiseido sit lenge, er enkle å påføre, og får eit fint og jamt resultat!

Eg har våre so heldig å fått meg ein Award med Hege frå bloggen Hege`s Cute N Cool Blogg! :D
TUUUSEN TAKK HEGE!!! :)
Hege har ein innholdsrik og skjønn blogg, og har ein nydelig heim som ho stadig visar bilder av! ...absolutt verdt å sjekke! :)
Eg har lyst å sende denne awarden vidare til :
Ina Catrin med bloggen HUSMORA med den fine bloggen hennar om matlaging, familieliv og interiør!
Og so vil eg sende den til Astrid frå bloggen Lisje Astrid`s husblogg, ho har ein slik skjønn stil i heimen sin som eg elskar, ho er trufast å legg inn innlegg oftast daglig! :)
Vil bruke anledninga også til å takke Astrid og Hege for at dei er so snille å gi meg så fine kommentarar når eg har lagt inn innlegg, det varmar i hjertet, og det får meg til å fortsette! :)

Ha ein fin kveld alle sammen, no skal eg på klubb saman med jentene mine! :)

Stooor klem frå Sheila! :)

2 kommentarer:

* Hege`s Cute N Cool Blog * sa...

Ååååååå bli no helt rørt her ej sitte ej no!!♥ Kor masse fint du skreiv da!!! Tuuusen takk for so utrulige fine ord Sheila!! :o)

Leste her litt lenger oppe at dokke he hatt en ekte KJÆRSTE kveld....og spist på Big Horn! Der er nyyydelig mat!! Ja det gjor vel godt!? Å få litt tid aleine tenke ej, kjekt det gikk bra med lisjesnuppemora da♥

Du kosa dej vel på klubb du no (kl er 23.00)...
Ønske dej ei herlig veke vidare..

♥klemmer fra mej♥

* Hege`s Cute N Cool Blog * sa...

Hoppe mej also...glømte å kommentere Shiseido serien her...hmmmmm...trur jaggu ej må prøve den!!!
Treng egentli fuktihetskrem og rensekrem/vatn...he du et forslag? Skal ej prøve den du he lagt ut bilde av hehe..

Nattinatt...♥